Onze privacy verklaring:

Wij geven je gegevens nooit zomaar door aan derden.punt!

toelichting waarvoor we je gegevens gebruiken:

De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is Drinkshop C. Dullaert Bvba, Herenstraat 58, 9170 Sint Gillis Waas.

Indien je vragen hebt bij deze verklaring of beleid, dan kan je steeds contact opnemen met info@drinkshop-dullaert.be

Doeleinden  en rechtsgronden voor de verwerking

De gegevens die u ons meedeelt, worden verwerkt door Drinkshop Dullaert,

Herenstraat 58, 9170 Sint-Gillis-Waas

via de nieuwsbrief om U op de hoogte te houden van onze opendeurdagen.

Je hebt recht om je voorkeuren aan te passen

We houden je  op de hoogte via nieuwsbrievenen  +/- 2 maal per jaar.

Wil je dit liever niet? Onder elke nieuwsbrief staat een link waarmee je je direct kan afmelden.

Overeenkomstig de Privacywet (25/5/2018) heeft u recht op inzage in uw gegevens en recht op verbetering.

Cookies

 

Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.

Hiervoor maken wij gebruik van Google Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google. Google Analytics maakt gebruik van "cookies" (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (met inbegrip van uw IP-adres) wordt overgebracht naar Google en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en om andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal Uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in Uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

 

Cookies uitzetten

 

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en ”“services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

 

Recht van inzage, verbetering, wissing, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid van persoonsgegevens

 

De klant heeft te allen tijde recht op inzage van zijn persoonsgegevens en kan ze (laten) verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen, de verwerking ervan laten beperken en bezwaar te maken tegen de verwerking van hem betreffende persoonsgegevens op basis van artikel 6.1 (f), met inbegrip van profilering op basis van die bepalingen.

 

Bovendien, heeft de klant het recht om een kopie (in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm) van zijn persoonsgegevens te bekomen en de persoonsgegevens te laten doorsturen naar een andere vennootschap.

 

Teneinde bovenvermelde rechten uit te oefenen, wordt de klant gevraagd om:

een e-mail te verzenden naar het volgende e-mailadres: info@drinkshop-dullaert.be

 

 

Direct marketing

 

De klant heeft het recht zich kosteloos te verzetten tegen elke verwerking van zijn persoonsgegevens met het oog op direct marketing.

 

Klacht

 

De Klant beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingautoriteit

(Drukpersstraat 35, 1000 Brussel – commission@privacycommission.be).

drinkshop Dullaert

Herenstraat 58     9170 Sint-Gillis-Waas

03 770 78 74

info@drinkshop-dullaert.be

Ma 9.00 - 12.00 & 13.00 - 18.30

Di  9.00 - 12.00 & 13.00 - 18.30

Wo 9.00 - 12.00 & 13.00 - 18.30

Do 9.00 - 12.00 & 13.00 - 18.30

Vr 9.00 - 18.30

Za 9.00 - 18.00

Zo Gesloten